АСП-ПАК победник на турнирот Петровден 2019

Тимот на АСП-ПАК е победник на турнирот во мал фудбал „Петровден“ 2019 кој традиционално се игра во селото Мешеишта. 

Во финалето АСП-ПАК со 2:1 триумфираше над екипата на Хотел Интернационал.

Во битката за третото место, тимот на Д-р. Баткоски триумфираше со 3:1 против тимот на Ноче.

WebOhrid

This slideshow requires JavaScript.