30/05/2024

Спорт

Спорт

М.Т.Т.Ф. од “ГРАН ПРИ Српски Соко 2024” Зорник, Бих се врати со 10 златни, 7 сребрени и 11 бронзени медали, 2 Пехари за поединци и Пехар за екипно второ место

Македонската Традиционална Таеквон-до Федерација, викендов на25.05 2024(сабота) зеде учество на Меѓународниот натпревар “ГРАН ПРИ Српски Соко 2024” во Зворник, БиХ,

Read More
ОхридСпорт

Успешно одржано шестото издание на трката Охрид Ултра-Треил во националниот парк Галичица

Овој викенд на падините на планината Галичица беше одржано шестото издание на планинската ултрамаратонска трка Охрид Ултра-Треил. Настанот Охрид Ултра-Треил

Read More