Одбележан празникот Мала Богородица во Калишта

Во манастирот „Пресвета Богородица“ во струшкото село Калишта денеска се одбележа големиот христијански празник Рождество на Пресвета Богородица – Мала

Read more

Полицијата го пронајде и го врати чамецот со двајца малолетници кој неконтролирано се оддалечи од брегот на Охридското Езеро

Денеска (08.08.2023) во 09.35 часот во Полициската станица за граничен надзор „Охридско Езеро“, од веслачки клуб „Црн Дрим“ од Струга

Read more