Левица: Над милион и пол денари за година и пол се потрошени од 5 охридски народни избраници

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За време на предизборните кампањи СДСМ и

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 24 Мај – Денот на македонските и сесловенски просветители светите браќа Кирил и Методиј

ВМРО-ДПМНЕ упатува искрени честитки по повод 24 Мај – Денот на македонските и сесловенски просветители светите браќа Кирил и Методиј.

Read more

Честитка од градоначалникот Пецаков по повод Денот на светите браќа Кирил и Методиј

По повод 24.Мај, Денот на македонските и сесловенските просветители, светите браќа Кирил и Методиј, градоначалникот Кирил Пецаков упати празнична честитка.

Read more

Бектеши: Сите трговци во туристичките места ќе можат да работат во недела и на празници, работниците ќе добијат 100% поголема дневница

Министерството за економија веќе предложи до Собранието измени и дополнувања на Законот за трговија со кои се овозможува работа во

Read more