21/05/2024

Писма/Колумни

Писма/Колумни

Реакција на жителите од Месокастро и Варош – Охрид за повторното поднесување на барање и уплаќање за картички за влез во Стар Град

Ние група жители од Стариот дел на Охрид сме изреволтирани од одлуката на локалната самоуправа повторно да поднесуваме барање и

Read More