21/05/2024
ОхридПисма/Колумни

Граѓани реагираат: Загаденост, бучава по цел ден околу Отпадот во Охрид

Граѓани, кои што живеат околу Отпадот во Охрид, до нашата редакција испратија фографии и видео, со кои реагираат, на како што велат загаденост и бучава.

„Вака е во скоро една недела. Бучава скоро цел ден, сигурно до кај 18 часот. Да не можиш да се изнаспиеш или да си седниш во двор. Навистина многу смета“ – стои во дописот испратен до нашата редакција.

*Ставовите во категоријата Писма/Колумни се лични ставови на авторите, за кои редакцијата на WebOhrid не сноси никаква одговорност.