17/04/2024

Донации

Поддржете го нашиот медиум. Вашите донации ќе помогнат во одржувањето, објективноста, квалитетните содржини, независното новинарство, како и големиот број самостојни проекти на кои работи WebOhrid, а кои се од јавен интерес.

Ви благодариме!

Вашата донација може да биде анонимна, но може да биде и јавно истакната.

Голема благодарност до:

Име Презиме или компанија / износ во денари / датум