Министерот Спасовски и директорот Тасевски во посета на повредениот началник на ОВР Струга врз кого вчера беше извршен обид за убиство

Денеска,(29.07.2023),министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски во струшката болница го посетија

Read more

Спасовски на средба со раководството на Регионалниот центар Запад, СВР Охрид и ОВР Струга во рамки на активноста „Безбедно лето 2023”

Денеска (13.07.2023) министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во рамки на проектот „Безбедно лето 2023”, оствари средба со раководствата на

Read more

Извршен вонреден надзор во предметите поврзани со Рамиз Мерко и работата на Општина Струга

Комисија на Јавното обвинителство на Република Северна Македонија изврши вонреден надзор над работата на Основното јавно обвинителство Струга, Вишото јавно

Read more