Паркирано возило ја блокира велосипедската патека на „Туристичка“

Непрописно паркирано возило на велосипедска патека денес околу 11:00 часот на булеварот „Туристичка“ во Охрид.

„Ајде, вози сега со точак.“ – вели нашиот читател Коле, кој ни ја испрати оваа фотографија.

WebOhrid / фото: Коле Т.