Богата агенда на градоначалникот Стојаноски на саемот за туризам во Белград

Во рамки на саемот за туризам што се одвива во Белград, градоначалникот Јован Стојаноски, оствари повеќе средби со туристички агенции,

повеќе...

Охрид домаќин на конференција за размена на искуства и саем за вработување

Градоначалникот Јован Стојаноски ја отвори Конференцијата за размена на искуства и Саемот за вработување што денес се одржуваат во Охрид.

повеќе...