29/02/2024

Бик / Taurus

bik

Бик / Taurus

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 17 до 23 Јули)

Работа: Ве очекува многу важна работа во текот на оваа недела. Останете сконцентрирани и бидете продуктивни.

Љубов: Бидете искрени и отворени за вашите емоции. Дајте му ја вашата поддршка на партнерот.

Здравје: Вежбајте редовно. Физичкото здравје е многу важно оваа недела.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi