29/02/2024

Риби / Pisces

ribi

Риби / Pisces

НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (од 17 до 23 Јули)

Работа: Бидете креативни со своите работни задачи во текот на оваа недела. Искористете ги своите уметнички и иновативни способности за да добиете добри резултати.

Љубов: Вашата внимателност и нежност ќе биде клучна особина во интимниот живот во текот на оваа недела. Бидете искрени со партнерот.

Здравје: Добо се чувствувате.

oven  bik  bliznaci  rak  lav  devica  vaga  skorpija  strelec  jarec  vodolija  ribi