Вредна донација на јапонската амбасада за охридската Општа болница

Денес во Општина Охрид беше потпишан договор за имплементација на проект од Грант програмата за мали проекти за човекова безбедност

Read more

Поддршка за Средното стручно училиште „Св.Кирил и Методиј“ Охрид од Германската Амбасада

На 31 октомрви, амбасадорот Томас Герберих, градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески и директорката на средното стручно училиште „Св.Кирил и Методиј“,

Read more