Градоначалникот Георгиески го посети првото новороденче во Охрид во 2020 година

Градоначалникот Константин Георгиески, денеска на Гинеколошкото одделение при Општата Болница во Охрид го посети првото новородено бебе во Новата 2020

Read more

Градоначалникот Мерко ги награди првите новороденчиња во 2019 во Струга

Утрово, градоначалникот на Општина Струга Рамис Мерко, заедно со заменик министерот за здраство Асим Муса го посети Детското одделение во

Read more

Градоначалникот Георгиески во посета на првото новороденче во 2019 година

Вршителот на должност градоначалник Константин Георгиески денеска на гинеколошкото одделение при општата Болница во Охрид го посети првиот нов жител

Read more