Во услови на пандемија да не се дозволи да страда дијагностиката на ретките болести

„Хередитарен ангиоедем: Современи тераписки и дијагностички протоколи во ерата на Ковид-19“, беше тема на неделната онлајн дискусија која со редовна

Read more

Тимот на кампањата „Ги запознаваме ретките болести“ годинава брои над 20 стручни соработници

Гордана Лолеска, главниот „виновник“ за кампањата „Ги запознаваме ретките болести“, која идната година ќе ја има четвртата сезона, ги најави

Read more