Заменик амбасадорот на Германија Ото Граф во посета на Охрид

Во посета на Охрид, на средба со градоначалникот Кирил Пецаков, беше заменик амбасадорот и раководител на економскиот сектор во Германската

Read more

Трипуновски: Mаксимално ќе се посветиме во делот на заштита и надградување на еко-системот во овој регион

„Во делот на Охридското Езеро сведоци сме дека Владата предводена од Зоран Заев изминативе две години не спроведе вештачки мрест

Read more