Известување од МВР за зачестена појава на компјутерска измама со криптовалути

Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика при Бирото за јавна безбедност во рамки на Министерството за внатрешни работи ја

Read more

Мирна новогодишна ноќ на територијата на цела држава, без поголеми нарушување на јавниот ред и мир

На територијата на државата новогодишната ноќ помина мирно, без поголеми нарушувања на јавниот ред и мир. За време на новогодишната

Read more

Известување за измени во протоколот за влез во Грција за државјаните на Република Северна Македонија

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните, дека согласно известувањето од грчките гранични служби од Граничниот премин „Евзони“, има измени

Read more