Градоначалникот Георгиески одржа состанок со надлежните институции за превенција од пожари

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески денеска одржа работна средба со претставници   од Центарот за Управување со Кризи, Територијалната противпожарна единица,

Read more

Денес и утре во Охрид ќе се реализира превентивната кампања „Лето без пожари“

Секторот за внатрешни работи Охрид, преку отсекот за превенција а во соработка со Дирекцијата за заштита и спасување и Територијалната

Read more

Епидемија на мали сипаници на територија на ПЕ Дебар

Моментална  состојба во Р. Македонија Во 2018 година, заклучно со 23.08.2018 во Република Македонија се регистрирани вкупно 40 случаи на мали

Read more