Европска недела на тестирање за ХИВ: „ХИВ позитивни приказни – Животот го живеам во сите бои“

Од 31 мај до 7 јуни ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување и Здружението за поддршка на луѓето

Read more