Автопатот Кичево-Охрид по втор пат ќе го пробие рокот за изведба, се прават анализи за колкав период

Јавното претпријатие за државни патишта подготвува опсежни анализи за продолжување на рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид. Веќе е извесно

Read more

До 15ти мај – Поднесување на барања за субвенции за мерките по обработлива површина и по грло добиток

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на Република Македонија и Канцеларијата за стручна поддршка на развојот на

Read more