Средби со жителите од МЗ Свети Стефан, Шипокно, населба Исток, Долно Коњско и Лагадин

Жителите на месните заедници Свети Стефан, Шипокно, населба Исток, Долно Коњско и Лагадин, синоќа имаа средба со секретарот на општина

Read more