Коњановска: Се остава впечаток дека поскапувањето на водата всушност ќе ги финансира новите вработувања во Водовод

Кординаторот на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општина Охрид, Гордана Коњановска, денес одржа прес-конференција пред започнувањето на седницата

Read more

Заврши педесет и втората седница на Советот на општина Охрид

На почетокот на денешната седница предлагачот од дневен ред ја повлече 61. точка, односно Предлог-одлуката за обезбедување финансиски средства за

Read more

Опозицијата ќе ја следи, но нема активно да учествува на денешната седница на Советот на општина Охрид

Опозицијата ќе ја следи, но нема активно да учествува на денешната 52 седница на Советот на општина Охрид. „Согласно дневниот

Read more