29/02/2024

туризам

Македонија

Ваучери од 12.000 денари за летување во домашни хотели – објавен јавниот повик за организиран одмор на работници со ниски приходи

Министерството за економија денеска го објави јавниот повик за реализација на мерката- организиран одмор на работници со ниски приходи чии

Read More