Волонтерите од Црвен крст ќе продаваат новогодишни креации на Градскиот плоштад

Традиционално и оваа година волонтерите на Црвен крст Охрид од сите возрасти, изработија голем број новогодишни украси и сувенири кои

Read more

Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор или балкон во општина Охрид за Новата 2019 година

Градоначалникот на општина Oхрид објавува КОНКУРС за најубаво украсен новогодишен двор или балкон во општина Охрид за Новата 2019 година

Read more

Ќе почне новогодишно украсување на чаршијата, дотур на роба ќе може да се врши само со помали возила

Поради поставување на новогодишни украси и опрема во охридската чаршија, Локалната самоуправа ги известува сопствениците на деловните објекти и добавувачите,

Read more