ВМРО-ДПМНЕ: Лажната грижа на Тунтев и Лазаревска за охриѓани е очигледна

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За СДСМ зборот беше збор, а за граѓаните ќе дојдеше

Read more

Јавен повик за пријавување на штети од невремето проследено со силен јужен ветар

Се повикуваат граѓаните (физички и правни лица) на Општина Охрид кои сметаат дека невремето проследено со силен јужен ветар кое

Read more