Александар Трајковски потпиша за Мајорка

Александар Трајковски потпиша четиригодишен договор со Мајорка. 26-годишниот македонски репрезентативец по поминати 4 сезони во Италија во тимот на Палермо, како слободен играч, се реши кариерата да ја продолжи во Шпанија.

WebOhrid