Градоначалникот Стојаноски вечерва приредува ифтар вечера за граѓаните од муслиманска вероисповед

Градоначалникот Јован Стојаноски, вечерва ( 11.06. 2018 г.) со почеток во 20 часот, на плоштадот „ Чинар“ приредува Ифтар за граѓаните од муслиманска вероисповед.

Ифтарската вечера е во духот на големиот муслимански празник Рамазан Бајрам и потврдените определби за соживот, мирољубие и човекољубие.