Недела на детски филмови во седум градови низ Македонија

Филмовите ќе се прикажуваат во: Гостивар, Куманово, Свети Николе, Гевгелија, Радовиш, Кавадарци и Демир Хисар.

Проектот е поддржан од Министерството за култура во рамките на манифестацијата „Нов културен бран“.