По синоќешното невреме екипите на Комуналец на терен

По синоќешното невреме проследено со силен ветер и врнежи кое остави големи штети на источното крајбрежје на Охридското Езеро, екипите на „Охридски Комуналец“ веднаш интервенираа во с.Трпејца и манастирско-туристичкиот комплекс Свети Наум.