Министрите за дијаспората на Македонија, Албанија и Косово одржаа трилатерална средба во Охрид

Министрите за дијаспората на Македонија, Албанија и Косово, Едмонд Адеми, Пандели Мајко и Дардан Гаши одржаа трилатерална средба во Охрид.

повеќе...