18/05/2024
Македонија

Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Видео од редовната прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа.