18/05/2024
Македонија

Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски

Редовна владина прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски.