18/04/2024
Охрид

Бројни подароци за старите лица во Геријатрија

Старите лица во Геријатриското одделение при Општа болница Охрид денес беа посетени од волонтерите на Црвен крст Охрид и раководството на Општата болница.

Од нивна страна им беа доделени бројни подароци обезбедени од хуманите поединци, фирми, здрженија: Мода Калцини, Сетек, хотел Десарет, хотел Ловец, ЈП Комуналец, Хоби Центар, маркет Тропикал, Себо, Лајонс клуб Лихнидос и Црвен крст Охрид.