Виц

Доцна во ноќта, полицаец застанува еден пијан возач, па го прашува: – Кај си тргнал олку касно? – На предавање!

Read more

Виц

Трпана завршила курс за компјутери, и веднаш почнала со работа како главна за работа со компјутери во нејзината фирма. И

Read more

Виц

Се собрале сите животни од шумата и направиле јавно WC. Следниот ден бил скршен прозорецот од WC-то. Повторно се собрале

Read more

Виц

Туристите во Аризона виделе еден стар Индијанец како пали оган… – Кажете ни колку дрва ви требаат за димни сигнали?

Read more