18/06/2024
Струга

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга по повод Рамазан Бајрам

Општинскиот комитет на ВМРО – ДПМНЕ, Струга на сите граѓани од Исламската вероисповед, им го честита големиот верски празник Рамазан Бајрам! 

Ви посакуваме, овој празник да го поминете во мир и благосостојба со вашите најблиски!

Нека вашите домови бидат исполнети со здравје и среќа, љубов и почит!

Нека ви е честит Рамазан Бајрам! – стои во честитката од ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга.