05/03/2024
Струга

Го однеле починат во Општата болница во Струга

На 30.07.2019 година во 00:10 часот, од Итната медицинска помош, на интерното одделение во Општата болница во Струга, без знаци на живот бил пренесен Ф.С.(73) од Тирана, Република Албанија. Врз неговото тело, по извршен лекарски преглед, не биле забележани траги на насилство.