18/05/2024
Охрид

Хит претставата „Чекајќи го министерот“ во сабота пред охриѓани

Хит претставата „Чекајќи го министерот“ која ги освојува театарските сцени во месец февруари ќе гостува на сцената во Центарот за култура „Григор Прличев“ – Охрид.

Претставата ќе се игра во сабота, 29.02.2020 година.

Во претставата игра мега популарната актерка Лидија Вуќичевиќ која публиката ја препознава од култната серија,, Бољи живот”, ,,Жикина династија и уште многу големи тв, филмски и театарски проекти. Покрај неа во претставата играат младите и популарни актери: Семир Гигиќ и Сашо Ристовски.

Почеток на претставата, 20:00 часот, цената на билетот чини 150 денари. Телефон за резервации 046/261-063.