21/05/2024
Охрид

Измени во режимот на сообраќај во Охрид

Поради изведување на градежни зафати за санација на мрежата за атмосферска канализација, почнувајќи од 17.06.2019 ( понеделник) па во наредниот период, делот на ул. „Коста Абраш“ на потегот од пресекот со ул „Самоилова“ па се до Долна Порта ќе биде целосно затворен за сообраќај во периодот од 07 до 17 часот.

Се молат граѓаните и учесниците во сообраќајот да се придржуваат до известувањето и да ја  почитуваат времената собраќајна сигнализација.