ЈП „Нискоградба“ врши проверка на пумпните станици

Јавното претпријатие „Нискоградба“, денес започна со активности за проверка и чистење на пумпните станици кои се наоѓаат на територија Општината.

Оваа активност доаѓа по обилните врнежи на снег и слевање на поголемо количество на вода во одводните шахти.