Нарушен јавен ред и мир во средно училиште во Охрид

На втори мај оваа година, во 16 часот и 30 минути во ходник од спортска сала во општинско средно училиште во Охрид, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад од М.И. врз В.А.(19), двајцата од Охрид.

СВР Охрид, против М.И. ќе поднесе соодветна пријава.