Не се нежни, ама се неизбежни „слатките пријателчиња“ – лутите пипериња

Кај и да ги посадиш и кај да не ги посадиш – ќе те изненадат секаде никнуваат: лути, ама корисни! И за побрзо уфрлање на исхраната и за побрзо исфрлање на негативната енергија: лути пиперчиња и тоа посебно вакви, посебо одгледани и во посебни услови: во „подвижна бавча“, во неизбежната количка чиј сопственик очигледно има посебна пасија кон овие лути, а „слатки пријателчиња“ – лутите пиперчиња!

WebOhrid