20/05/2024
Охрид

НГИ „Коалиција на Египќани“ подели новогодишни пакетчиња на ранливи категории во Охрид

„Вчера, предновогодишно, во рамките на нашите можности, како и благодарение на донаторите, се потрудивме на децата од социјално ранливите категории, да им подареме новогодишни пакетчиња, да предизвикаме нивна насмевка, која многу знали за нас, и секако да испратиме порака, дека треба заедно да инвестираме во насока да обезбедиме едно хумано и заедничко општество за нашите деца. Во 2020 година, посакуваме многу здравје, успех, срека и многу повеке насмевки како кај децата, но исто така и кај возрасните. РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Е НАШ ЗАЕДНИЧКИ ДОМ“, истакна лидерот на НГИ „Коалиција на Египќани“, Демир Далип.