21/06/2024
Дебрца

Пожар на нискостеблеста вегетација помеѓу Горенци и Требеништа

На 08.08.2023 во 21:20 часот во СВР Охрид, пријавено е дека на нива со нискостеблеста вегетација помеѓу селата Горенци и Требеништа, општина Дебрца, настанал пожар.

Интервенирала Територијалната противпожарна единица од Охрид, а повредени лица нема.


WebOhrid / 09.08.2023 / СВР Охрид