30/05/2024
Дебрца

Пожар на нива во атарот на Песочан

На 17.09.2023 година во 12:10 часот во СВР Охрид e пријавено дека настанал пожар во нива во атарот на селото Песочан, општина Дебрца, сопственост на В.Б.(66) од истото село.

Повредени лица нема, а интервенираше Територијалната противпожарна единица од Охрид.


WebOhrid / 18.09.2023 / СВР Охрид / фото: ТППЕ Охрид