21/06/2024
Охрид

Пожар на скутер на плажа на охридското крајбрежје

На 22.07.2022 година во 07:24 часот во СВР Охрид пријавено е дека настанал пожар на скутер на плажа на охридското крајбрежје во кој нема повредени лица.

Од извршениот увид констатирано е дека скутерот марка „баотијан“ е во сопственост на Д.В.(49) од Охрид.

По наредба на Јавен обвинител скутерот е подигнат за понатамошна постапка.


WebOhrid / 23.07.2022 / СВР Охрид / фото: ТППЕ Охрид