22/04/2024
Охрид

Пожар во куќа на улицата „Кеј Македонија“ во Охрид

На 28.11.2023 во 17:40 часот во СВР Охрид беше пријавено дека настанал пожар во куќа на улицата „Кеј Македонија“ во Охрид, сопственост на Х.Н. од Охрид.

Повредени лица нема, а интервенираше Територијалната противпожарна единица од Охрид.


WebOhrid / 29.11.2023 / СВР Охрид / фото: ТППЕ Охрид