Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по 58-та владина седница

Видео од редовната прес-конференцијата на потпаролот на Република Македонија, Миле Бошњаковски, на која присуствуваше и заменик министерот за правда, Оливер Ристовски.