20/05/2024
Охрид

Промоција и презентација на првата образовна on-line платформа Teachhoot

На 12.12. 2017 год. (вторник) во 12 часот во просториите на НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид ќе се одржи промоција и презентација на првата образовна on-line платформа Teachhoot.

Поканети се сите заинтересирани ученици, студенти, професори и родители.

За Teachhoot платформата ќе зборуваат нејзините основачи Деан Живковски и Тоше Мицевски, гости се туторите м-р Татјана Гогоска и Игор Богданоски.