21/05/2024
Охрид

Свечено доделување на наградата и повелбата Св.Климент Охридски – Патрон на Охрид

На пригодна свеченост што поради актуелната здравствена ситуација ќе се одржи со ограничено присуство, денеска напладне, ќе бидат доделени наградата и повелбите Св. Климент Охридски – Патрон на градот. Настанот ќе биде  емитуван во живо на официјалниот профил на градоначалникот на Општина Охрид Константин Георгиески на Фејсбук, а ќе може да се проследи и тука:

https://www.facebook.com/KonstantinGeorgieski7/posts/736865536919052