13/06/2024

аеродром

Македонија

Примена закана за поставенa експлозивнa направa на Меѓународниот Аеродром Скопје

„Меѓународниот Аеродром Скопје утрово преку електронска пошта прими закана за поставенa експлозивнa направa. Информацијата веднаш беше пријавена до Министерството за

Read More
МакедонијаОхрид

ТАВ Македонија: Од 1 јули ги отвораме аеродромите во Скопје и Охрид со нови правила за патување

Согласно Одлуката на Владата на Република Северна Македонија донесена на 23 јуни 2020 година, за повторно отворање на Меѓународниот Аеродром Скопје и Аеродромот Свети Апостол

Read More